Rekrytering - Fru Olsson
925
page,page-id-925,page-child,parent-pageid-917,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Bemanning-och-rekrytering-fru-olsson1920X500

Rekrytering

 

En person på jobbet slutar och man måste snabbt hitta någon ny. Vi hjälper er med det tidskrävande jobbet att rekrytera. Med vår hjälp får ni en kort lista på kandidater vi tror på och ni får möjlighet att träffa endast dem som vi tycker passar era behov. Rekrytering kan också vara svårt, hur vet man vem som passar? Med vår långa erfarenhet av svåra rekryteringar så hjälper vi er hitta rätt.

 


 

 

Behöver ni hjälp att hitta er nästa medarbetare? Då har ni kommit rätt.

 

Vi sköter hela rekryteringsprocessen; annonsering, kandidaturval, intervjuer och referenser.

När vi har fått tag på de bästa kandidaterna är det dags för er att komma med era åsikter och det är såklart ni som väljer vem som får jobbet.

Är ni osäkra så har vi även en garanti på 6 månader, vilket betyder att om ni inom den tiden vill att vi tar fram en ny kandidat så gör vi det inom ramen för samma uppdrag.

 

Ni kan också välja att hyra in personen den första perioden för att försäkra er om att personen är helt rätt för er. Känns allt bra efter periodens slut är denna medarbetare Er.

 

Söker ni en mer kortvarig lösning kan ni läsa mer om hur vi kan hjälpa er under

 

Bemanning

 

För att få en offert så är ni välkomna att kontakta oss.

 

Kontakta oss för offert