Registrering - Fru Olsson
933
page,page-id-933,page-child,parent-pageid-917,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Läs mer om registrering

Registrering

 

Ibland räcker tiden inte till för att hinna med allt som man behöver göra. Då är det lätt att det monotona arbetet blir lidande. Det är ofta tidskrävande men ack så viktigt. Vi tycker att alla jobb är viktiga och tar även rutinmässiga och monotona uppgifter på allvar. Till oss kan ni skicka era returer och scanning uppdrag och vi ser till att göra dessa som om det vore våra egna.

 

Vi har sedan starten för 23 år sedan arbetat inom registrering och scanning. Vi gör det än idag men har såklart utökat vår verksamhet. Vi har idag kunder som behöver hjälp dagligen med scanning och beställningar, registrering av nya medlemmar osv. Men vi har även återkommande kunder som ett par gånger om året behöver hjälp med en uppdatering av deras adressregister. Vi kan hjälpa mer både med era dagliga jobb, men även med det som bara behövs någon gång ibland.

 


 

Tjänster som i dagsläget utförs av oss inkluderar:

  • Avläsning av handskrivna lappar
  • Inmatning av personuppgifter
  • Scanning av returer

 

Returflöden kan med fördel omdirigeras till oss, så hjälper vi er med dessa.

 

 

Kontakta oss för offert