Kontakta Oss


Kontakta oss
Lärarvikarier - Fru Olsson
2547
page,page-id-2547,page-child,parent-pageid-917,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Bemanning-fru-olsson1920X500

Lärarvikarier

Vi erbjuder en vikariepool med lärarvikarier och extraresurser. Våra vikarier får först åka ut till er och få en halv dags ”upplärning” där ni går igenom hur det funkar hos just er och vilka rutiner ni har.

Kontakta gärna oss så berättar vi mer.

Lärarvikarier börjar på 275kr i timmen.

Vi bjuder på 4 timmars upplärning hos just er.

 

 


 

Ibland så kör det helt enkelt ihop sig. Nån har semester samtidigt som någon annan blir sjuk. Då kan det vara skönt att veta att det finns en back up som vet vad den håller på med och som känner er och er verksamhet. 

 

Vi erbjuder kunniga vana lärarvikarier som vet vad de gör och kan hjälpa till vid behov. De flesta av våra kunder har tre – fyra personer som de har utbildade hos sig, på så sätt kan de vara säkra på att vi kan möta deras behov när det uppstår. Vi erbjuder en vikariepool med lärarvikarier och extraresurser. Våra vikarier får först åka ut till er och få en halv dags ”upplärning” där ni går igenom hur det funkar hos just er och vilka rutiner ni har. Denna tid bjuder vi på för samtliga vikarier. När behovet sedan uppstår så vet ni att ni kan få dit en extra resurs som har koll på läget. Kontakta gärna oss så berättar vi mer!