Kontakta Oss


Kontakta oss
Lager och Logistik - Fru Olsson
937
page,page-id-937,page-child,parent-pageid-917,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Läs mer om vår Lager och Logistik

Lager och Logistik

 

Kontakta oss för offert

 

3PL

 

 

Vi erbjuder trygga tredjeparts logistik lösningar för mindre e-handlare som vill ha lagret i Stockholmsområdet. Vi har lång erfarenhet av plock och pack.

 

System
Vi jobbar i Magento, men har lång erfarenhet av WooCommerce som många av våra kunder har, vi har även jobbat en del i Shopify.
Vi har också en hel del kunder som inte har några specifika lagersystem, som exempelvis jobbar med manuella excel-listor eller i sina bokföringssystem.
Att vara kund hos oss förutsätter inte någon dyr system integration! 

 

Fraktalternativ
Vi jobbar med flera olika fraktbolag så som DHL, UPS, Schenker, PostNord och Mailworld. Vi jobbar även med många nya roliga lösningar så som Airmee och Budbee.

 

 

 

Fullservice lösning

 

Vi erbjuder även en fullservice lösning för e-handlare där vi helt och hållet driftar din kundtjänst, lagerhållning och utskick. Hör av dig så berättar vi mer.

 

 

Kontakta oss för offert

 

 

 


 

Logistik kan vara svårt, speciellt när man har annat för sig, eller är ny på området. Vi hjälper er att bygga en helhetslösning som funkar. Hos oss kan ni få hjälp med allt från att bygga er webshop, till plock och pack av era varor och självklart även bokning av transporter.

 

Med hjälp av vårt systerbolag Headsite, har vi möjlighet att erbjuda en helhetslösning vi kallar för Webservice. I denna ingår allt från att bygga er webshop, hantera ert lager och er kundtjänst. Är ni bara intresserade av delar av detta, som exempelvis att lagra en pall med gods, så hjälper vi er med det också.

 

I våra tjänster ingår:

  • Lagerhållning
  • Bygga upp en webshop från grunden (om ni inte redan har en befintlig som ni vill fortsätta använda)
  • Administration av webshop
  • Lägga upp nya produkter i webshop
  • Fotografera nya produkter
  • Ta emot alla beställningar, plocka och packa
  • Utskick till era kunder på det mest kostnadseffektiva sättet. Då vi idag arbetar tillsammans med samtliga stora aktörer inom sändning av post, paket och pall ser vi alltid till att kostnadsbespara för våra kunder
  • Hantering av returer
  • Kundtjänst. Och för att göra det ännu enklare för er sätter vi gärna upp er kundtjänst här där vi enkelt hanterar samtal och mail från era kunder samtidigt som vi har stenkoll på era produkter. Läs mer om detta här.