Kontakta Oss


Kontakta oss
Kundtjänst - Fru Olsson
929
page,page-id-929,page-child,parent-pageid-917,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Kundtjänst_FruOlsson_1920X500

Kundtjänst

Rekrytering

 

Vi har över 20 års erfarenhet av kundtjänst och hjälper er gärna hitta rätt personal. Vi tar en engångsavgift för rekrytering med en start avgift på 10% och fakturering av resten efter uppdraget slutförts.

 

Bemanning

 

Vi har ett antal konsulter som är redo och upptränade. Vi har konkurrenskraftiga timpriser för kundtjänstarbetare som startar på 269kr per timme för långtidsbemanning.

 

Outsourca

 

Vi kan ta över er kundtjänst helt eller ta över specifika moment som är tidskrävande. Vi tar bara betalt för utfört arbete och har styckpriser  för samtal eller mail-hantering om ni så önskar.

 

 

 

Kontakta oss för offert

 


Så här ser vi på det

Kundtjänst är en viktig del av en verksamhet, det är här ni tar pulsen på vad folk tycker och tänker om era produkter och tjänster. Med över 20 års erfarenhet av kundbemötande så kan vi säga med stor säkerhet att er kundtjänst är i trygga händer. Vi tar hand om era kunder precis som om det vore våra egna. Vi svarar på allt ifrån enklare till svårare frågor och jobbar snabbt och effektivt.

 

Är ni ett mindre företag med få anställda och är extra känsliga vid till exempel sjukdom? Är ni ett större företag med lite annan prioritet där kundtjänsten kanske blir lidande? Är det extra viktigt för er att inte missa något samtal?

 

 

Hur det än ligger till hos just Er kan vi hjälpa till!

Vi kan enkelt hjälpa er med följande lösningar:

  • Vi kan hantera hela er kundtjänst, dvs. samtal, mail och övrig administration. Oavsett om er kundtjänst är liten eller stor så kan vi hjälpa till.
  • Har ni idag en kundtjänst som funkar bra men behöver extra hjälp under vissa perioder eller under ett möte där hela kontoret är med? Då kan vi hjälpa till med en backup lösning.
  • Har ni idag en växel som ni vill lägga ut, då tar vi över hela växeln och ser till att det alltid finns folk som kan svara.