Kontakta Oss


Kontakta oss
Bemanning - Fru Olsson
921
page,page-id-921,page-child,parent-pageid-917,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Bemanning-fru-olsson1920X500

Bemanning

 

Akuta behov

 

Vi bemannar receptioner, vaktmästerier, telefonväxlar och liknande uppdrag som ett kontor helt enkelt inte kan ha obemannat under någon längre tid. Vi har alltid personal.

 

Uppbackning under semester eller vid sjukdom

 

Behöver ni återkommande en back-up resurs som kan hoppa in under semester eller sjukdom så lär vi upp vår personal Gratis hos er under en dag. Sedan kan ni känna er trygga med att veta att vi har någon som kan hoppa in vid behov.

 

Osäker på om behovet kommer kvarstå

 

Då kan ni hyra in en resurs från oss. Vi specialiserar oss på kundtjänstpersonal, men har även konsulter som jobbar med administration, ekonomi assistenter, lager, lärare och rektorer.

 

 

Behöver du en resurs nu? Tveka inte att kontakta oss:

Kontakta oss

 

 


 

Det är viktigt att ha rätt person på rätt plats. Inte minst i en slimmad organisation med både strukturerat arbetssätt likväl blicken framåt mot högt uppsatta mål. Att man i den sammansatta arbetsgruppen även känner tillit till varandra är A och O. Tryggheten lägger grund till mycket.
Samtidigt innebär en härligt levande verksamhet för att förändringar sker. Både på lång och kort sikt. En kollega blir sjuk och är borta några dagar, en annan önskar semester. Kanske tar ni er an ett nytt uppdrag och måste expandera snabbt?

 

Vi hjälper företag med en bemanningslösning. Det finns många olika varianter som man kan välja emellan, bland annat:

 • Vill ni hyra in en person tillsvidare?
  Då ser vi till att ta fram rätt kandidat till er och hyr ut personen mot en timkostnad alternativt en fast månadskostnad, valet är ert.
 • Har ni som många andra kunder till oss t.ex. en reception som alltid måste vara bemannad, kanske ni önskar hjälp vid eventuell sjukdom eller ledighet?
  Då har vi vår vikariepool här på vårt kontor som vid behov kan kasta sig ut på de uppdrag som kommer upp.
  Vi är stolta över att vår personal alltid har trygga anställningsvillkor och jobbar heltid om de så önskar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag.
 • Ni kanske önskar hjälp under en mer stressig period och ser en mer kortsiktig lösning, under en sjukskrivning eller varför inte under semestertider?
  Här har vi också möjlighet att använda oss av vår vikariepool eller vid vissa behov snabbt rekrytera in en ny person som uppfyller era krav.

 

Vi fokuserar på det vi kan bäst, det vill säga tjänster inom följande områden:

 • Reception
 • Administratörer
 • Assistenter
 • Ekonomer
 • Lager

 

Vill ni veta mer och om vi kan hjälpa just er med era behov är ni varmt välkomna att kontakta oss.